Будівельна виставка в Одесі.

З 25 по 27 лютого 2016 року на території виставкового комплексу Одеського морського порту працювала 29 міжнародна будівельна виставка "Ваш дом, Одесса". З 1995 року така подія відкриває новий будівельний сезон в одеському регіоні.

На виставці були преставлені нові матеріали, послуги та рішення в будівництві.  

Даний захід є вагомою подією для компаній, які займаються продажею чи монтажем покрівельних матеріалів. Цього року для Всеукраінськоі Асоціації Покрівельників організатори виставки надали площу для демонстраціі монтажу матеріалів покрівлі різного типу.

 На стенді демонстраційноі зони у виставковому залі продемонстрували монтаж бітумноі черепиці , керамічноі черепиці (зокрема монтаж по типу "монах-монашка", "бобровий хвіст"), паро- та гідроізоляцій, водостічної системи, мансардного вікна та снігозатримних елементів. Монтаж виконували місцеві компанії,- члени Асоціації Покрівельників. 

Будівельна виставка - дуже актуальний захід як для покупців, де можна ознайомитись з провідними фірмами та їх матеріалами, так і для продавців, які можуть запропонувати свої послуги та представити широкий асортимент продукції для найвибагливішого клієнта.

 Тут і відбулись збори членів Асоціації Покрівельників Одеського регіону, де обговорювали ряд важливих питань покрівельного ринку України та можливі варіанти їх вирішення. 

  Ми теж були присутні в якості відвідувачів, де змогли зустрітись і поспілкуватись з колегами Південного регіону та обмінятись досвідом професійних знань та навиків.