Мансардні вікна VELUX -75 років у світі і 15 в Україні.

 У цьому році компанія VELUX, яка являється  всесвітньовідомим виробником мансардних вікон, святкувала подвійний ювілей: компанії виповнилось 75 років, а 15 років тому була заснована компанія VELUX-Україна.

  Історія компанії VELUX розпочалась в далекому 1941 році, коли Віллум Канн Расмуссен побачив, що горище будинку можна перетворити в комфортне приміщення. Назва VELUX була взята з двох  слів VEntillation and LUX (вентиляція та світло). Заводи компанії VELUX знаходяться у 11 країнах, а представництва - у 40 країнах.

  Асортимент компанії VELUX дуже великий: це  20 видів мансардних вікон, вилази, світлові тунелі, штори, ролети, сходи на горище, аксесуари.

  VELUX професійно цінить  своїх партнерів, - торгові компанії, які представляють асортимент продукції на ринку для кінцевого клієнта.

На грандіозне святкування ювілею були запрошені компанії з цілої Украіни, які є активними партнерами VELUX.

Наша компанія Ронако з 2003 року була першим партнером VELUX в Івано-Франківську і до цього часу успішно реалізує продукцію компанії VELUX

Зустріч для партнерів була організована на високому рівні: оплачно комфортний проїзд, трансфер, проживання, харчування у м. Київ. Запрошеним організували екскурсію на мультикомфортний дім OPTIMAHOUSE, який знаходиться в 20 кілометрах від Києва (про який читайте у наступній статті).

 

Також працівниками компанії VELUX було представлено цікаві інноваційні продукти-новинки, які входять в продажу на ринок України та не мають аналогів серед конкурентів.

Підводячи підсумок зустрічі, можназробити висновок, що компанія VELUX робить все,щоб продукція була ще більш якіснішою, комфортнішою та досконалішою.

Компанія Ронако радить усім своїм клієнтам якісніі мансардні вікна, вилази, світлові тунелі, штори, ролети,сходи на горище та інші продукти VELUX, з гарантією 15 років від виробника.